Het Opwekking Worship Weekend is een weekend vol inspiratie, lofprijzing en aanbidding, waarbij ook de nieuwe Opwekkings­liederen worden aangeleerd en opgenomen. Iedereen die ervan houdt om God te aanbidden is van harte uitgenodigd om het weekend mee te maken. 

Programma op locatie en online
Dit jaar bestaat het concept van het weekend uit twee sporen: een weekend op De Betteld in Zelhem (het 'fysieke' event), en een online event. Hoewel we niet weten hoe de COVID-19 maatregelen zich ontwikkelen, willen we in deze onzekere tijden toch graag perspectief bieden op een weekend op De Betteld. Uiteraard volgen we de richtlijnen van de overheid nauwlettend, en zijn we soepel in ons refundbeleid (lees hieronder). Het programma op locatie, van vrijdag 19 maart tot zondag 21 maart, bestaat net als voorgaande jaren uit aanbidding, workshops en natuurlijk het opnemen van de nieuwe cd45. Daarnaast bieden we ook een online programma aan op de zaterdag, 20 maart, bestaande uit livestreams van de concerten en oefensessies. De workshops zullen deels live, deels van tevoren opgenomen beschikbaar zijn voor online deelnemers.

Weekend voor aanbidders
Iedereen die ervan houdt om God te aanbidden is van harte uitgenodigd om het weekend mee te beleven, online of fysiek. De nieuwe Opwekkingsliederen worden tijdens aanbiddingsconcerten opgenomen, en ook de inspirerende workshops en seminars op zaterdagmiddag zijn gericht op aanbidding. Bovendien is het een unieke gelegenheid om alvast kennis te maken met de nieuwe Opwekkingsliederen van cd 45 en deze aan te leren. Samen met de Opwekkingsband God aanbidden met als resultaat een prachtige Opwekking-cd!

Doe mee met je hele zang- en muziekteam
Het Opwekking Worship Weekend is een geweldige mogelijkheid om samen als muziekteam en zanggroep van je kerk of gemeente inspiratie op te doen. Samen opnieuw ontdekken hoe krachtig lofprijzing en aanbidding is, leren van professionele zangers en muzikanten en meteen als een van de eersten de nieuwe Opwekkings­liederen aanleren! Zet het weekend apart om met elkaar op te trekken en als team toegerust te worden voor je taak in de gemeente. Een mooie teambuildings­activiteit om samen te groeien in aanbidding.

Ticketing
Voordeelname aan het programma op locatie is alleen een weekendticket beschikbaar (geen losse dagen). Opwekking regelt de registratie van het evenementdeel en het verblijf kan geboekt worden via De Betteld; meer informatie daarover wordt bij bevestiging van de registratie meegestuurd. De prijs voor een weekendgast bedraagt 89 euro p.p. Voor het online programma op zaterdag 20 maart zijn er tickets beschikbaar voor livestream plus online workshops. De online workshops en andere online content kan na het weekend terug worden gekeken. De maximum capaciteit van deelname op locatie is beperkt, dus snel aanmelden wordt aanbevolen! Deelnemers worden nl. ingeschreven op volgorde van aanmelden.


NB: Heb je je aangemeld, maar gaat het fysieke event niet door of is het maximale aantal deelnemers bereikt, dan wordt het bedrag dat je betaald hebt voor het fysieke evenement snel teruggestort. Je betaalt dan alleen 24,50 euro voor je online ticket en kunt alsnog het online event meemaken.


Direct aanmelden

 

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.