Op deze pagina vind je aan de linkerkant de meest recente persberichten. 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Stichting Opwekking, tel. (088) 352 67 00. Je kunt vragen naar Maartje Dekens.

 

PUTTEN, 15 november 2018 -  De 49e editie van de Pinksterconferentie van Stichting Opwekking staat in het teken van ‘DIEPER met de Geest’. De gezinsconferentie vindt ieder jaar tijdens het pinksterweekend - dit jaar van 7 t/m 10 juni 2019 - plaats op het evenemententerrein van Walibi Holland te Biddinghuizen, in de Flevopolder.

Zangfestijn gaat verder onder een nieuwe naam

Putten, 1 november 2018 - Het Zangfestijn, het weekend waar ieder jaar in maart de nieuwe Opwekkingsliederen worden aangeleerd en opgenomen, gaat verder onder een nieuwe naam: Opwekking Worship Weekend. De nieuwe naam sluit aan bij de inhoud: een weekend dat in het teken staat van lofprijzing en aanbidding. In het weekend worden ook de nieuwe Opwekkingsliederen aangeleerd, en tijdens aanbiddingsconcerten opgenomen.

Putten, 13 juli 2018 - Opwekking verwelkomt per 1 september 2018 twee nieuwe bestuursleden: mevrouw Ruth Sleebos en mevrouw Inge Dijkshoorn treden toe voor in eerste instantie één jaar, beiden als algemeen bestuurslid.

Putten, 13 juli 2018 - ‘Zangfestijn’, het jaarlijkse opnameweekend voor de nieuwste Opwekking-cd en -dvd verhuist in 2019 van De Kroeze Danne naar vakantiepark De Betteld in Zelhem.

Putten, 22 mei 2018 - De 48e editie van Opwekking (18-21 mei) trok over het gehele weekend een bezoekersaantal van 75.000 mensen. Dat is 10.000 meer dan in 2017. De zondag, met de sing-in, trok 53.000 mensen. De conferentie had als thema ONE WAY, leven met Jezus door de kracht van de Heilige Geest. De conferentie werd gehouden op het evenemententerrein van Walibi in Biddinghuizen.

Stichting Opwekking organiseert Global Leadership Summit

Putten - Gezond leiderschap is van groot belang voor de vitaliteit van kerken en organisaties. Een goede balans tussen karakter, vaardigheden en toewijding van leiders is bepalend voor de mate waarin een kerk of organisatie invloed heeft op haar omgeving. Om leiders de mogelijkheid te geven zich hierin te ontwikkelen, organiseert Stichting Opwekking de Global Leadership Summit (GLS). De leiderschapsconferentie vindt plaats op 10-11 november in Drachten, 17-18 november in Rotterdam, 24-25 november in Aalsmeer (nieuwe locatie!), 19-20 januari in Eindhoven en op 26-27 januari in Veenendaal.

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.