Opwekking heeft gebruikersvriendelijke software ontwikkeld om snel en eenvoudig de teksten van liederen via de beamer te projecteren: OPS pro. Ook Powerpointpresentaties en videoclips kunnen worden weergegeven. In het pakket zijn handige tools ingebouwd, zoals zoekfuncties op woord, toonsoort, categorie of een Bijbeltekst, het beheren van liedbundels, en het afdrukken van liedteksten. Daarmee kun je met enkele muisklikken een playlist samenstellen voor samenkomsten en diensten.

De basismodule bevat de volledige serie Opwekkingsliederen, Opwekking voor Kids en life@opwekking. Ook zijn de bundels van Timotheüs, Johannes de Heer en de Unie van Baptisten opgenomen. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om eigen of andere liederen toe te voegen, door handmatige invoer of met behulp van de importfunctie. Verder kan het pakket naar eigen voorkeur worden aangepast: indeling van de teksten, keuze uit lettertype en – grootte en achtergrondkleur of –afbeelding. Andere mogelijkheden zijn: foto’s toevoegen aan de playlist en projecteren, tweetalige liederen projecteren, mp3 muziek koppelen aan een lied en afspelen (als alternatief voor muzikale begeleiding).

Bijbels
Bij de basismodule is de gratis licentie voor de Basisbijbel inbegrepen, waarvoor je de activatiecode in onze webwinkel kunt aanvragen. In de webwinkel zijn tevens licenties aan te schaffen voor de NBG51 en NBV en de HSV.

Verder is het mogelijk, via een aan te schaffen licentie, gebruik te maken van meerdere beeldschermen/monitoren op het podium of achter in de zaal, voor bijv. het zangteam of doven en slechthorenden. Extra schermen kunnen van een eigen, bijvoorbeeld neutrale, achtergrond worden voorzien, afwijkend van wat op de beamer getoond wordt. NB: voor het aansturen van een extra scherm is speciale hardware nodig.

Na de eerste aanschaf van OPS pro sta je automatisch geregistreerd als gebruiker; dat geeft jaarlijks recht op een voordelige update die met Pinksteren beschikbaar komt. Voor gebruikers van OPS is er een gratis (digitale) helpdesk beschikbaar. Meer informatie over de aanschafprijs en de prijs van de jaarlijkse update is te vinden in onze webwinkel. Daar is OPS pro ook te bestellen. Vragen over het bestellen en orders van OPS ontvangen we graag via het vragenformulier of telefonisch via 088 - 35 26 700.

 

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.