Opwekking heeft gebruikersvriendelijke software ontwikkeld om snel en eenvoudig de teksten van liederen via de beamer te projecteren: OPS pro. Ook powerpointpresentaties en videoclips kunnen worden weergegeven. In het pakket zijn handige tools ingebouwd, zoals zoekfuncties op woord, toonsoort, categorie of een Bijbeltekst, het beheren van liedbundels, en het afdrukken van liedteksten. Daarmee kun je met enkele muisklikken een playlist samenstellen voor samenkomsten en diensten.

Het Opwekking projectie systeem is gemaakt om kerken te ondersteunen in het projecteren van liederen. Door de software voordelig aan te bieden kunnen ook kleine kerken hun liederen projecteren. De software wordt up to date gehouden door een enthousiaste groep vrijwilligers die je helpen bij vragen, updates verzorgen, nieuwe functies programmeren en natuurlijk testen. Heb je interesse om deel uit te maken van dit team? Dan horen we graag van je via support@opspro.nl.

Na de eerste aanschaf van OPS pro sta je automatisch geregistreerd als gebruiker; dat geeft jaarlijks recht op een voordelige update die met Pinksteren beschikbaar komt. Voor gebruikers van OPS pro is er een gratis (digitale) helpdesk beschikbaar, bereikbaar onder support@opspro.nl. Meer informatie over de prijzen van de producten en van de jaarlijkse update is te vinden in onze webwinkel. Daar is OPS pro ook te bestellen. Vragen over het bestellen van OPS pro ontvangen we graag via webwinkel@opwekking.nl of telefonisch via 088-35 26 702. 

 

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.