Elf keer per jaar verschijnt Opwekking Magazine; een informatief blad met geloofsopbouwende artikelen, diepgaande Bijbelstudies en bemoedigende getuigenissen.

Voor slechts € 23,50 per jaar ontvang je niet alleen maandelijks een boeiend magazine met inspirerende artikelen, maar tevens een Voordeelpas waarmee je als abonnee tien procent korting krijgt op onze cd’s en conferenties.

Naast de afwisselende artikelen vind je elke maand een aantal vaste rubrieken:

  • 'Persoonlijk' door Ruben Flach
  • Bijbelstudie door Kees Goedhart
  • Column 'Uitgevogeld' door Henk Stoorvogel
  • Nieuws en agenda

Daarnaast is Opwekking Magazine ook beschikbaar voor iedereen met een leesbeperking via de CBB, Christelijke Bibliotheek voor Blinden en Slechtzienden.

Ik wil abonnee worden

 

De Britse Yochana Darling richtte een consulaat op voor christen vluchtelingen – Joyce de Jongh bezocht haar in Griekenland; ‘Occultisme: het menselijk verlangen naar spiritualiteit’ - het eerste deel van een drieluik; Carina Bergman in gesprek met de conferentiebezoekers van Connect Us – 30 vluchtelingen en hun Nederlandse vrienden; Joyce de Jongh toont aan waarom de Bijbel betrouwbaar is; ouders en kinderen met elkaar in gesprek over vriendschap, talenten en muziek tijdens een ‘Weekend vol impact’; op de Pinksterconferentie ontvangen en meteen uitdelen met The God Story; en natuurlijk de fotoreportage van de Pinksterconferentie; en meer…

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.