Elf keer per jaar verschijnt Opwekking Magazine; een geloofsopbouwend blad met actuele thema's, Bijbelstudies en krachtige getuigenissen van wat God doet in het leven van mensen. Het magazine wordt gratis toegestuurd aan iedereen die Opwekking een warm hart toedraagt.

Opwekking begint met een aanraking van God. Dat is waar we in geloven, en waar we ons met hart en ziel voor inzetten. Daar lees je over in Opwekking Magazine, ons maand­blad waarmee we je inspireren en tools aanreiken om te groeien in je relatie met God. En waarin we aandacht willen besteden aan het vernieuwende werk van de Heilige Geest, zodat je wordt toegerust om op jouw plek Jezus zichtbaar te maken. Naast artikelen over actuele thema's vind je in Opwekking Magazine elke maand een Persoonlijk door Ruben Flach, een Bijbel­studie van Kees Goedhart, columns van diverse schrijvers en actueel nieuws uit kerkelijk Nederland. Natuurlijk houden we je ook op de hoogte van onze uitgaven en conferenties.

Deel jij onze passie en wil jij betrokken zijn bij Opwekking? Word dan vriend en je ontvangt elf keer per jaar het magazine. We bieden je het gratis aan, maar natuurlijk zijn er wel kosten verbonden aan het produceren en verzenden van het blad. We hopen dat je wilt overwegen om ons periodiek te steunen. Klik dan op de knop 'Ja, ik word vriend en doneer'. Lees meer over de overgang van abonnementstructuur naar relatiemagazine. 
 

Ja, ik word vriend

Ja, ik word vriend en ik doneer

 

Opwekking Magazine is ook beschikbaar voor mensen met een leesbeperking via de CBB, Christelijke Bibliotheek voor Blinden en Slechtzienden.

'Aanbidding met koffie op schoot' - Henk Dik over God aanbidden in Geest en in waarheid in deze uitdagende tijd waarin alles anders is; Jan Pieter Mostert van Stichting Gave vertelt over de impact die één christen heeft die het AZC bezoekt; 'Als we allemaal wegkijken, heeft de duisternis vrij spel’ - Carina Bergman in gesprek met Simone Schoemaker van Tot Heil des Volks over het werk op de Amsterdamse Wallen; een interview met Ollie en Sophie, hoofdrol­spelers van de online Mozaiek Kidsdienst die elke zondagochtend op YouTube te zien is; 'Huwelijken onder spanning in coronatijd' - huwelijkscounselors Jan en Imma Slot reiken waardevolle wijsheden en tips aan; lockdownliederen - de mooiste liederen ontstonden in tijden van moeite en verdriet; en meer...  

 

Vanaf januari 2021 is Opwekking Magazine - en leiderschapsmagazine Leading People - niet alleen als papieren uitgave beschik­baar, maar ook digitaal. Daarmee willen we het blad voor nog meer mensen gemak­kelijk toegankelijk maken. We bieden het je gratis aan, maar natuurlijk zijn er wel kosten verbonden aan het produceren van het blad. We hopen dat je wilt overwegen om ons periodiek te steunen: word vriend van Opwekking en doneer.

Bij het januarinummer van Opwekking Magazine verschijnt ook een extra bijlage: Leading People, een leiderschapskatern voor iedereen die op een of andere manier leiding­geeft. Iedereen heeft invloed: thuis, in het leven van kinderen of huis­genoten, op het werk, of waar we ook actief zijn. Leider­schap gaat daarom over iedereen. Want door wie we zijn, beïnvloeden we de mensen om ons heen. Met Leading People willen we jou inspiratie en tools aanreiken om te blijven groeien en je te ontwik­kelen in je leider­schap. Leer van leiderschapsadviseur Joël Aerts hoe je je als leider kunt ontwikkelen in tijden van crisis. Ontdek hoe je je effectiviteit kunt vergroten, en word geïnspireerd door de ervaringen van ondernemers Wim Verkerk en Elsa Schaddelee. Ook vind je er uitgebreide informatie over de Global Leadership Summit, de jaarlijkse leiderschapsconferentie die wereldwijd plaatsvindt.

Vanaf deze eerste editie van 2021 is Opwekking Magazine - en Leading People - niet alleen als papieren uitgave beschik­baar, maar ook digitaal. Daarmee willen we het blad voor nog meer mensen gemak­kelijk toegankelijk maken. We bieden je het gratis aan, maar natuurlijk zijn er wel kosten verbonden aan het produceren van het blad. We hopen dat je wilt overwegen om ons periodiek te steunen: word vriend van Opwekking en doneer.

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.