Elf keer per jaar verschijnt Opwekking Magazine; een informatief blad met geloofsopbouwende artikelen, diepgaande Bijbelstudies en bemoedigende getuigenissen.

Voor slechts € 23,50 per jaar ontvang je niet alleen maandelijks een boeiend magazine met inspirerende artikelen, maar tevens een Voordeelpas waarmee je als abonnee tien procent korting krijgt op onze cd’s en conferenties.

Naast de afwisselende artikelen vind je elke maand een aantal vaste rubrieken:

  • 'Persoonlijk' door Ruben Flach
  • Bijbelstudie door Kees Goedhart
  • Column 'Uitgevogeld' door Henk Stoorvogel
  • Nieuws en agenda

Daarnaast is Opwekking Magazine ook beschikbaar voor iedereen met een leesbeperking via de CBB, Christelijke Bibliotheek voor Blinden en Slechtzienden.

Ik wil abonnee worden

 

Gary Haugen, spreker tijdens de Pinksterconferentie, over ‘Zoek het recht’; Rembrandt was meester-schilder èn meesterlijk verteller van Bijbelse verhalen – Teunie Suijker-Geneugelijk vertelt over zijn leven en werk;  Joyce de Jongh schrijft over de aantrekkingskracht en uitdaging van de islam; ‘Mooi om met iets kleins bij te dragen aan het grote geheel’ – vijf vrijwilligers over hun bijdrage aan de Pinksterconferentie; Jeff Fountain aan het woord over de sleutelrol die is weggelegd voor christenen in de toekomst van Europa; Hoe maak je kinderen en jongeren sterk en weerbaar? Wietske Noordzij en Erik Smit reiken handvatten aan; zending in eigen land - Ed en Nel Huisman zetten kinderwerk op in de Bijlmer; geloofsbeleving van verstandelijk beperkte mensen – een Bijbelkringleidster aan het woord; en meer…

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.