Opwekkingslied inzenden

Ieder jaar na de zomer begint de selectieprocedure voor de nieuwe serie Opwekkingsliederen. Wist je dat iedereen een lied kan insturen? Heb je een mooi nummer gehoord, heb je zelf een lied geschreven, of ken je iemand in bijvoorbeeld je kerk die liederen schrijft, we horen het graag. Wie weet staat jouw lied of suggestie straks op de nieuwe Opwekking-cd!


Criteria
Iedereen mag nummers insturen voor de nieuwe serie Opwekkingsliederen. Wel geldt er een aantal spelregels. Zo mag je maximaal drie liederen insturen, liederen die geschreven zijn voor samenzang – luisterliedjes zijn minder geschikt. Als criteria hanteren we o.a. dat een nieuw lied inhoudelijk iets moet toevoegen aan de bestaande bundel en dat het lied zowel taalkundig als muziektechnisch correct moet zijn.

Lied inzenden
Om je inzending goed te kunnen beoordelen hebben wij een geluidsfragment (liefst mp3) en de volledige tekst van het lied nodig en liefst ook de bladmuziek. Stuur je inzending voor 1 september naar muziekproducties@opwekking.nl. Een selectiecommissie buigt zich vervolgens over de inzendingen, en kiest twaalf liederen uit die aan de bundel worden toegevoegd. Meer informatie over het inzenden van de liederen vind je hier. We zien uit naar je inzending!

Ontvang het laatste nieuws in je inbox

Ontvang het laatste nieuws en een overzicht van alle activiteiten, producten en acties van Opwekking.